Springa

UTMANA DIG SJÄLV OCH VÅR EXPERT

Amy är vår expert på Nexcare™ produkter och hon har svarat på de flesta Vanliga frågor från Nexcare™ användare.

AMY KROHN,
Produktutvecklingsspecialist

 • Cykla

  Varför ska jag välja Nexcare™?

  Hos Nexcare™ utvecklar vi inte fantastiska plåster och förband bara för att. Vi utnyttjar all forskning för att hitta bättre sätt att läka skador och få människor glada igen. Det är därför vi tar ledande sjukhusprodukter och gör dem tillgängliga för dig.


 • Måste inte sår hållas torra för att läka?

  Nej. Om såret torkar ut läker det faktiskt långsammare, särskilt om en skorpa bildas. Våra vattenavvisande förband och plåster ersätter skorpan och skapar en god läkmiljö samtidigt som såret luftas.
   


 • Glass

  Varför ser plåstret ut som det gör?

  Diamantformen skapar en 360° tätning runt hela såret och sluter tätt. Detta ger en starkare tätning och ett bättre skydd mot smuts, bakterier och sluter tätt.


 • Hur kan jag få ett plåster att sitta bättre fast?

  Det är enkelt. Se till att området är rent och fritt från krämer och salvor. Våra Nexcare™ plåster med 360° omslutning fäster lätt.
   


 • Under vatten

  Hur kan vattenavvisande plåster andas?

  Bra fråga! Våra vattenavvisande plåster är tillverkade av ett unikt vattentätt membran. Det här membranet har mikroskopiska lufthål som är för små för att vattenmolekyler ska tränga genom men som släpper in läkande syre.


 • Hur tar jag bort ett plåster så smärtfritt som möjligt?

  Våra vattenavvisande plåster är faktiskt särskilt utformade för att enkelt tas bort. Ta bara tag i en kant och dra bort från såret, parallellt med huden. Detta gör så att häftämnet släpper och plåstret lossnar utan skrik och sura miner. Du kan även testa våra plåster för känslig hud som är utformade för att sitta ordentligt fast men ändå tas bort utan smärta.


 • Varför har de vattenavvisande plåstren en vit rand?

  Pappersranden runt våra vattenavvisande plåster är till för att du enklare ska kunna applicera plåstret utan att vecka det. Det ultratunna materialet formar sig efter din kropp för att inte vara i vägen i vardagen. Randen ser till att plåstret inte viks över sig självt, för att få till en utmärkt vattenavvisande tätning mot huden.
   


 • Amy Krohn

  Vem är vår expert?

  Amy är en av våra experter. Hennes jobb är att utveckla och testa nya innovativa produkter åt dig. Hon lyssnar och svarar på frågor och funderingar för att sedan återgå till labbet och uppfinna bättre sätt att läka sår tillsammans med sitt forskarteam.