1. Sweden
 2. Nexcare™ Produkter och tillbehör
 3. Alla Nexcare™-produkter
 4. Bandage
 5. Gipsuppsättningar
 6. Nexcare™ First Aid plåstermix, blandade, 20/förpackning

Nexcare™ First Aid plåstermix, blandade, 20/förpackning

 • 3M ID 7100254574
 • UPC 04054596887046

Första hjälpen-förpackning, 20 delar

Utmärkt storlek för handväskan, ryggsäcken eller träningsväskan

Ventilerande

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Första hjälpen-förpackning, 20 delar
 • Utmärkt storlek för handväskan, ryggsäcken eller träningsväskan
 • Ventilerande
 • Innehåller inte naturgummilatex
 • Innehåller olika typer av stöd och storlekar
 • Antal per förpackning: 20 Ultra Stretch Flexible Comfort plåster: 6 (22 mm x 57 mm); 4 (28 mm x 76 mm); 2 (44,5 mm x 51 mm); 1 (10 cm x 6 cm); Aqua Clear Waterproof plåster: 3 (26 mm x 57 mm); 2 (60 mm x 88 mm) Steri-Strip™ Första hjälpen vid sårförslutning: 2 (3 x 6 mm x 75 mm

Nexcare™ First Aid plåstermix är en mångsidig förpackning som innehåller 20 plåster i olika former och storlekar. Oavsett om du letar efter ett ventilerande och stretchigt material som ger komfort (Flexible Comfort ultrastretchplåster) eller vill ha vattentätt skydd som varar i upp till 12 timmar (Aqua Transparenta plåster med vattentätt skydd) eller vill ha en produkt som är avsedd för att fixera, försluta och ge stöd åt små skärsår och sår (Steri-Strip™ sårförslutningsstrips). Nexcare™ First Aid plåstermix för i alla lägen. Tillgänglig i en praktisk storlek som får plats i väskan eller ryggsäcken.

Var förberedd när du är på språng med Nexcare™ First Aid plåstermix! Den innehåller 20 oumbärliga plåster och har en perfekt storlek som får plats i en handväska, ryggsäck, träningsväska eller i din packning. De är utmärka för campingresor, semestrar, sportevenemang eller att ha nära till hands i bilen. Den här förpackningen innehåller Flexible Comfort ultrastretchplåster som är tillverkade i mycket ventilerande material för oöverträffad komfort med fyrvägsstretch som anpassar sig efter kroppen. Om du letar efter vattentätt skydd, välj våra Aqua Transparenta plåster med vattentätt skydd som är utformade för att sitta på plats under våta förhållanden och skydda mot väta. Extremt tunn, ventilerande konstruktion med 360 graders försegling som skyddar mot vatten, smuts och bakterier för att förhindra infektion. Och sist men inte minst, håll ihop det med Steri-Strip™ sårförslutningsstrips. Dessa sårförslutningsstrips används för mindre sår – och efter operation eller borttagning av stygn. De är ventilerande och sitter stadigt på plats medan ditt sår läker. Nexcare™ First Aid plåstermix är oumbärlig att ha till hands var du än är.

Specifikationer